DAO

DAO send pakke

Danskerne sender pakker som aldrig før. Den stigende nethandel har nemlig skabt et boom i pakkeposten, som ikke er set før. Et af de firmaer der nyder godt af danskernes øgede lyst til at handle på nettet er DAO.

DAO blev stiftet tilbage i 2007 og har de senere år virkelig fået fat i kunderne på pakkemarkedet. I dag har DAO således 140 mio. leveringer om året. En af hovedårsagerne til at DAO priser er populære er, at de kombinerer skarpe priser med hurtig levering og høj kundetilfredshed.

Lave priser og høj kvalitet

Prisen er et vigtigt konkurrenceparameter på pakkemarkedet og her er DAO bestemt konkurrencedygtige. Med DAO365 kan du sende en pakke der vejer helt op til 20 kg. Prisen på din forsendelse afgøres af hvor tung din pakke er. Som et eksempel kan nævnes, at en pakke, der vejer mellem 2 og 5 kg. koster ca. 45 kr. at sende mens en pakke der vejer mellem 10 og 20 kg. koster ca. 129 kr.  Skal du sende din pakke til udlandet, er det også muligt DAO sender nemlig til hele 23 lande i Europa og en pakke til udlandet kan sendes fra kun 55 kr.

Klik her og send DAO via Pakke.dk

DAO går meget op i kvalitet og at pakkerne bliver leveret til tiden. Dette afspejler sig hos kundetilfredsheden, der er høj. På siden trustpilot, hvor kunder kan dele deres købsoplevelse hos forskellige firmaer, scorer DAO helt i top. Kunderne roser blandt andet DAO for hurtig levering, god kommunikation og god service.

Enkelt at bruge – ingen labels

De fleste fragtfirmaer anvender labels, som du skal skrive ud og sætte på pakken, sådan er det imidlertid ikke hos DAO. De arbejder nemlig med et såkaldt labelless system. Systemet går i al sin enkelthed ud på, at du i stedet for en label blot skal skrive en kode på pakken på 9 cifre. Koden får du oplyst når du bestiller din fragt hos DAO. Herved slipper du for at skulle i gang med at printe en label ud.

DAO råder over et kæmpe netværk af indleveringssteder i hele landet. Derfor er der altid et indleveringssted i nærheden af hvor du bor. Når du har påført koden på pakken er det blot at indlevere pakken hos det indleveringssted der ligger tættest på dig. DAO leverer 365 dage om året, så her skal du ikke tænke på, at din forsendelse bliver forsinket på grund af weekend eller helligdage. Levering fra pakkeshop til pakkeshop tager ca. mellem 2 og 4 dage.