DHL

Kom ud til dine kunder med DHL Pakkeshop

DHL er én af vore kunders foretrukne fragtfirmaer. Med mange forskellige services til rådighed, er der i dén grad tale om en one-stop-shop løsning. Uanset om du skal bruge ekspresleveringer, internationale leveringer – eller bare vil have en pakke billigt fra Birkerød til Allerød, så kan du med stor sandsynlighed få klaret det hos DHL.

Én af fordelene ved lige netop de røde og gule venner er, at der sjældent er langt til den nærmeste DHL pakkeshop. Det betyder at det er nemt for dine kunder at få fat i deres pakker – uanset hvor de befinder sig.

Samtidig får du med DHL, adgang til ét af verdens største distributionsnetværk. Det betyder at det er ligegyldigt om du skal sende til Randers eller Rusland.

Hvor finder jeg DHL pakkeshops?

DHL har et bredt netværk af ind-og udleveringssteder fordelt i hele Danmark. Mange af dem er individuelle butikker, hvor du i hele butikkens åbningstid kan få udleveret dine pakker. Hvis dine kunder hellere vil have leveret pakkerne til deres favorit supermarked, er der også stor sandsynlighed for at du finder en DHL pakkeshop dér.

DHL benytter blandt andet Swipbox, der er placeret i en lang række butikker landet over. På denne måde er det nemt og enkelt for dine kunder at få udleveret deres pakker. Dette gør sig også gældende hvis man ikke gider udfylde fuldmagter som man skal hos andre fragtfirmaer. Her kan man ganske enkelt blot overlevere koden til kæresten, vennen eller hvem der ellers skal hente din pakke.

Denne grad af fleksibilitet gør det til en meget attraktiv løsning for både dig og dine kunder. Samtidig er du også sikret at der altid er styr på tingene, idet du overlader dine forsendelser til et firma med over 50 års erfaring.

Hvad koster det at bruge DHL pakkeshops?

En hurtig og effektiv levering af dine pakker, er guld værd for dig og din virksomhed. Men man skal passe på at man ikke betaler overpris for sine leveringer. Hos DHL koster det ikke ekstra at levere til en DHL pakkeshop, og hvis du bruger vores prisberegner på vores hjemmeside, kan du altid sikre dig at få de bedste priser.

Når du sender pakker, behøver du heller ikke bekymre dig om hvorvidt det skal være til en DHL pakkeshop eller ej. Ofte vil modtageren selv gå ind og vælge deres foretrukne leveringsmetode via DHL’s system. Det sikrer at det altid er så billigt for dig som muligt, da du ikke ”brænder inde” med pakkelabels til en leveringsmetode du ikke får brugt.

Af og til kan det være dyrere at bruge et veletableret firma, frem for at bruge en mindre, lokal leverandør. Det er dog værd at huske på, at disse leverandører ofte ikke har samme netværk og erfaring som de store fragtfirmaer. Der kan du komme i problemer i forhold til distributionsnetværk, og især hvis du sender pakker ud af landet, kan det være svært at holde styr på toldreglerne. I værste fald kan det føre til mistede pakker, forsinkelser – eller leveringer til områder hvor dine kunder har svært ved at afhente pakkerne. Disse ting kan ofte blive langt dyrere for din virksomhed på lang sigt.

Kan jeg afsende fra en DHL pakkeshop?

Når du skal sende pakker via DHL, kan du gøre det på to forskellige måder. Du kan enten selv stå for indleveringen, hvor du indleverer dine pakker hos en DHL pakkeshop. Hvis du ikke har tiden til det, kan du også bede om at få en kurér til at komme forbi dig og hente pakken.

Den anden løsning er naturligvis en anelse dyrere, men kan ofte spare dig for en masse tid. Igen er det fleksibiliteten der er i højsædet her. Du bestemmer selv hvordan din forsendelse skal håndteres, og du kan betale dig fra hvad som helst. Det betyder at du i én og samme løsning, altid kan være sikker på at dine behov bliver opfyldt.

Størstedelen af vores kunder, vælger dog selv at indlevere deres forsendelser. I det tilfælde sørger du naturligvis for at få pakket varerne, påført dine pakkelabels, og så herefter indlevere dem i en pakkeshop nær dig. Det hele kan klares i pakkeshoppen, ligesom der ofte også er emballage du kan købe hvis du har brug for det.

Er en DHL pakkeshop det bedste valg for mig?

Mange af vores kunder, bruger DHL fordi det ofte er lettest at få samlet dine fragtløsninger hos samme firma. Her hos os fremhæver vi ikke nogle firmaer frem for andre, og har heller ikke økonomiske interesser i at du vælger firma A frem for firma B. Det vi i stedet gør – og altid har gjort – er at sikre at vores kunder får den rette rådgivning, når de skal vælge deres næste leverandør til deres virksomhed.

DHL pakkeshop

Som et uvildigt firma, bruger mange af vores kunder os til daglig sparring og rådgivning, fordi de er sikre på at vi altid tager udgangspunkt i vores kunders behov, før vi tager hensyn til de forskellige fragtfirmaer. Ofte er DHL et oplagt valg – og ofte er de ikke. Det er så at sige umuligt for os at vide, om DHL er den bedste løsning for dig, eller om du skal vælge en anden leverandør. Vi vil dog gerne være behjælpelige med en snak om dine behov, for at finde ud af hvilke muligheder du har for at få fragtet dine pakker rundt. Når vi har fundet ud af hvad det helt præcis er du har brug for, kan vi altid hjælpe dig med at sammenligne priserne, så du sikrer dig at få så billig – og effektiv – en fragt som muligt.