send pakke til sverige

Send pakker til Sverige

Sverige er vort broderland og svenskerne er vores broderfolk, derfor er der mange gode relationer mellem Danmark og Sverige. Selvom vi historisk set ofte har sloges med svensken, er det kun på sportsarenaerne at vi nu duellerer med vores broderfolk. Med Øresundsbroen blev Danmark og Sverige landfast og det er nu nemt, at komme fra Danmark til Sverige og der er flere færgeforbindelser mellem de to lande – både fra Jylland og Sjælland. Den gode infrastruktur gør også, at det er nemt og billigt at sende en pakke mellem Danmark og Sverige.

Sælg varer til Sverige

Sverige er ligesom Danmark medlem af EU, derfor er der ingen toldbarrierer mellem landene. Har du en forretning eller en webbutik i Danmark og vil du gerne nå ud til en større kundekreds, kan du derfor sagtens handle med kunder i Sverige og sende varerne over sundet. Som privatperson, er der heller ikke nogen problemer i, at handle med svenskere og sende varerne. Det kan du frit gøre inden for EU. Der er kun nogle ganske få varer, der pga. sundheds- eller miljøhensyn ikke må importeres eller eksporteres mellem landene.

Hvem sender pakker til Sverige?

For at handle med svenskere skal du selvfølgelig have fragtet varerne til Sverige. I dag kan du benytte langt de fleste fragtfirmaer, der gør sig i Danmark til denne opgave. Næsten alle fragtfirmaer kan nemlig sende din pakke til Sverige. Rent faktisk er det gode gamle danske postvæsen i dag delvist svensk ejet. Du har derved en bred vifte af fragtfirmaer at vælge imellem, når din pakke skal fragtes til Stockholm, Göteborg, Malmø eller en anden by i Sverige. De mange muligheder gør det dog ikke nødvendigvis nemmere, at besluttet hvem du skal vælge. Der er dog tjenester på nettet, der kan hjælpe dig med opgaven med at sammenligne fragtleverandørenes priser. Herved kan du få et bedre overblik over hvem der kan klare opgaven billigst.

Hvad koster det at sende en pakke til Sverige?

Der er flere forhold der afgør prisen på pakkeforsendelsen til Sverige. Først og fremmest er pakkens vægt og størrelse afgørende. Samtidig har det betydning om pakken skal leveres med ekspres levering, eller du godt kan vente et par dage ekstra med at den når frem.  En normal pakke der vejer op til 4 kg, kan dog som oftest leveres for under 200 kroner. Vi ønsker dig held og lykke med at få fragtet din pakke til Sverige

send pakke til sverige